Vertrek Jules en Sina

Vertrek Jules en Sina
17-06-2015

Wij staan even stil bij het vertrek van Jules en Sina  uit Curaçao en het verlaten van onze tennisclub. Jules was direct na zijn aankomst op Curaçao lid geworden van onze tennis club. Dat was op 9 september 2011 (geen 10/10). Ik herinner mij dat hij direct kennis heeft gemaakt met onze wijze van tennissen en zelfs geblesseerd raakte. Maar daarna heeft hij toch zijn ritme gevonden en was op maandag en woensdag avond bijna altijd van de partij.
De laatste jaren heeft hij intensief lessen genomen bij Marianne, en ik wil niet negatief zijn, er is verbetering zichtbaar maar je bent er nog niet Jules; nog teveel ongerichte slagen. 

Dat is trouwens het mooie van deze sport en het geldt denk ik voor ons allemaal. Je kan nog zoveel gestudeerd hebben en welke functie ook in de maatschappij bekleden. Ik heb je CV gezien, indrukwekkend, maar bij deze sport ben je nooit uitgestudeerd. 

Eigenlijk hebben wij het als voorwaarde gesteld voor je vertrek en het was ook gebruikelijk dat er een persoon uit de organisatie van het Kabinet van de Gouverneur je plaats zou innemen. Misschien kan de sollicitatie procedure daarmee rekening houden. 

Ja en dan Sina; jij bent in verschillende vakantie periodes komen tennissen. Volgens mij was je met een onderzoek bezig om toch een besluit te nemen om Jules op Curaçao te vergezellen.
Gelukkig is dat goed gekomen en ben jij op 1 augustus 2014 ook lid geworden van onze vereniging. Het is voor jou bijzonder jammer geweest dat al kort daarna de vervelende Chikunguna ziekte een aanslag op je heeft gedaan. Ook waren wij content met een een dame die onze club kwam versterken. Wij zouden dan kunnen deelnemen aan het jaarlijkse teamtennis toernooi. Er was altijd een tekort aan dames die zich aanmelden.

Maar soms worden problemen vanzelf opgelost; vooral op Curaçao. Het teamtennis toernooi wordt na 15 jaar niet meer gehouden vanwege een gebrek aan sponsoren en het vinden van organisatoren.

Wij vinden het bijzonder  jammer dat jullie ons en Curaçao gaan verlaten maar wij wensen jullie heel veel succes bij de nieuwe uitdaging op een ander eiland. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom om met vakantie of op doorreis hier te komen tennissen.

Wij wensen jullie een perfecte voortzetting van jullie werkzame leven!

Tur kos Bon I te aworo.

Fotogalerij