Tennis Avond

Tennis Avond
31-03-2018

Beste tennis vrienden.

Zaterdag middag/avond werd ons Paas toernooi georganiseerd met deelneming van onze junior en senior spelers. Te vermelden waard is dat onze junior spelers op de juiste afgesproken tijd aanwezig waren.

Jammer dat er slechts 11 spelers gehoor hebben gegeven aan onze uitnodiging. Maar deze 11 spelers hebben toch totaal 14 wedstrijden gespeeld waarbij er soms grote verschillen waren in de uitslagen.

Een junior verslaat een senior met 7 -0 in 20 minuten. Niet altijd leuk voor de senior “maar ja, de tand des tijds moet je soms erkennen”. Wat de junior betreft vind er een positieve ontwikkeling plaats.

Deze keer werd het wedstrijd schema geheel door Dion verzorgd, ook hier wordt aan de toekomst gewerkt.

Omstreeks 10 uur werd het toernooi afgesloten waarbij de winnaars met de meeste individuele punten de prijs binnen haalden.

De prijzen werden uitgereikt door onze secretaris Suhendra aan Sherida met 18 punten .De tweede prijs aan Dion 14 punten en de derde prijs aan Steven 13 punten.

Te vermelden is dat Johnson en Xavier voor het eerst een echte wedstrijd hebben gespeeld.

Volgens alle deelnemers was deze tennisavond goed geslaagd en herhaling gewenst.

Hans merkt op dat wij weer drie nieuwe sponsoren hebben Pietersz Distribution,Murray advocaten en zelfs de vader van een bekende Curacaosche wereld tennisser J.J. Rojer.

Alle aanwezigen worden bedankt voor hun deelnemen en aanwezig zijn en niet te vergeten onze kok en bar beheerder Riet.

Voor iedereen pretigge paasdagen

Hans den Hartog,voorzitter MNTC.

Fotogalerij